Kender du til Georg Jensen Living?

Georg Jensen Living er en gren under Georg Jensen, som er kendt for enkelt og elegant design. Her finder du et stort udvalg af boligartikler og gaveartikler i mange forskellige afskygninger. Mærket, der blev grundlagt i 1904 af Georg Jensen, tilbyder en bred vifte af produkter, herunder vaser, skåle, lysestager, ure og meget mere. Hvis du er nysgerrig på historien bag Georg Jensen, kan du finde den lige her

Georg Jensen Living stræber efter at skabe en enkel, smuk æstetik, som alle kan nyde. Mærkets produkter kan tilføje et strejf af elegance til ethvert hjem. Uanset om du er på udkig efter et nyt ur til din stue eller en vase til dit spisebord, har Georg Jensen Living noget, der passer til dine behov. 

Udover klassiske boligartikler så finder du også en hel del juleartikler. Herunder blandt andet deres unikke Georg Jensen juleuro, der udkommer et unik design af hvert år. Mange finder en glæde i at samle på dem, så man har et minde fra hvert år. Det kan også være fra et år, der har en speciel betydning. 

produceret flere steder. De har indtil for ganske nyligt haft en fabrik i Hjørring, denne har været suppleret af deres fabrik i Thailand, som nu har overtaget produktionen. 

Alt fra dåbsgaver til boligartikler

Så hvad end det er en Georg Jensen Living kande eller Georg Jensen Living bestik, som du er på udkig efter, så kan du finde det hos os. Georg Jensen har designet mange forskellige bolig- og gaveartikler, og de er alle i samme klassiske og tidløse stil, som Georg Jensen produkter særligt er kendt for. Du finder hele vores udvalg fra Georg Jensen Living lige her.

Den personlige gave

Hvis du er på udkig efter den perfekte dåbsgave, så vil vi anbefale dig at tage et kig på Georg Jensens udvalg. De tilbyder et bredt udvalg af smukke og funktionelle produkter, som alle er perfekte til en personlig gave, som kan gemmes resten af livet. Georg Jensen dåbsgaver er den perfekte måde at mindes en særlig dag på. Alle mærkets produkter er designet med både skønhed og funktionalitet i tankerne, så du kan være sikker på, at din gave vil blive nydt i mange år fremover. Du finder blandt andet børnebestik eller den populære sparegris Georg Jensen Moneyphant, som også findes som en Miniphant

Udover unikke gave- og boligartikler, så er Georg Jensen særligt kendt for deres smykker, dem finder du naturligvis også et stort udvalg af lige her. Vi anbefaler, at du går på opdagelse i deres mange kollektioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *