U-BOAT

U-BOAT

Chimera

Shop nu

U-BOAT

Classico

Shop nu

U-BOAT

U-42

Shop nu

U-BOAT

Darkmoon

Shop nu

U-BOAT

Sommerso

Shop nu

U-BOAT

Doppiotempo

Shop nu

Køb U-BOAT ure hos Bonell’s

Officiel U-BOAT forhandler

Hos Bonell’s Smykker & Ure forhandler vi det eksklusive italienske ur mærke U-Boat. Vi holder os løbende opdateret i forhold til nyheder og unikke modeller, og dermed opdaterer vi også vores lager løbende. Vi forsøger altid at have et bredt udvalg til enhver smag.

Vi rådgiver dig altid i dit valg af det helt rette ur til dig selv eller en du har kært. Du har mulighed for at se vores udvalg af U-Boat ure, samt købe en del af modellerne gennem vores webshop. Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi i butikken – vi er klar til at hjælpe dig!

Italienske kreationer af Italo Fontana
Det italienske brand U-Boat skiller sig ud fra mængden, særligt da kronerne er placeret på venstre side af uret, modsat højre som vi er vant til at se. Derudover er urerne yderst modstandsdygtige overfor de mest ekstreme klimaforhold. De er alle designet af Italo Fontana og urene kan tydeligt genkendes selv på længere afstand. Det er også derfor at hans navn er tilføjet til brandet, hvilket illustrer det tætte bånd. Bag hvert ur ligger et unikt arbejde og en ekstremt sofistikeret produktionsproces.

Deres historie går langt tilbage, men starter først rigtig i 2000 da U-Boats skaber Italo Fontana for første gang så sin bedstefar Ilvo Fontanas urdesigns. Disse stammer tilbage fra 1942, men havde ikke før set dagens lys. Ilvo Fontanas opgave i 1942 var at designe ure til den italienske flåde. Disse ure skulle have høj ydelse, præcision og være lavet i materialer af meget høj kvalitet. Disse ure kom af samfundsmæssige årsager aldrig i produktion.

Efter opdagelsen i 2000 brugte Italo Fontana syv år på at arbejde på U-Boat Watches, hvorefter det første U-Boat ur blev til, samt hans motto: ”A New Dimension in Time”. Han har holdt fast i sin bedste fars originale designs men kombineret med moderne teknologi og materialer af avancerede og høj kvalitet. Blandt andet materialer som carbonfiber, titanium, tungsten, bronze og guld. Blandt størstedelen U-Boat urene finder man store, vandafvisende, letlæselige, sofistikerede, robuste og unikke ure. Remmene på U-Boats ure er håndlavet i Italien af materialer af høj kvalitet. De er bløde og lækre at røre ved, de er smidige og giver høj komfort. Alle U-Boats ure besidder håndværk af høj kvalitet og ”Made in Italy”-faktor. Urene bliver med schweiziske urværker, samlet af urmagere på U-Boats hovedkvarter i Lucca, Toscana, som er hjemlandet for både Italo og U-Boat.