Gucci

Gucci

G-Timeless

Shop nu

Gucci

25H

Shop nu

Gucci

GG2570

Shop nu

Gucci

G-Frame

Shop nu

Gucci

Dive

Shop nu

Gucci

G-Chrono

Shop nu

Køb Gucci ure hos Bonell’s

Officiel Gucci forhandler

Man kan ikke sige Gucci uden at sige eksklusivitet, stil og luksus. Gucci har nemlig været med til at definere moderne luksus fra Italien siden 1921, hvor Guccio Gucci grundlagde firmaet. Siden da har Gucci formået at holde sig blandt verdens mest eftertragtede modehuse. Gucci produkter repræsenterer dermed toppen af italiensk håndværk med sans for detaljer, udsøgte materialer og en altid moderne og romantisk stil.

I 1997 udvidede Gucci sit produktsortiment til også at omfatte Gucci ure. Kollektionen af Gucci ure består af luksusure til både mænd og kvinder i forskellige udsøgte stilarter. Således kan du finde ​​Gucci ure i både klassiske og moderne former, herunder de mest populære G-Timeless, Gucci 25H og Gucci Dive.

Gucci ure er en kombination af schweizisk håndværk kombineret med italiensk stil og luksus som Gucci er så berømt for. Med sin elegance og stilfuldhed, er et Gucci-ur et sofistikeret valg til ethvert outfit. Gucci ure er synonymt med høj kvalitet, og de bringer et frisk, innovativt perspektiv til urindustrien.

Med et Gucci ur på håndleddet er du derfor garanteret den luksus og smagfuldhed, som Gucci altid repræsenterer.

Bonell’s Smykker & Ure er blandt de eneste autoriserede og fysiske forhandlere af Gucci ure i København og på hele Sjælland. Hvis du ønsker at investere i et så eksklusivt produkt, som et Gucci ur,forstår vi sagtens, hvis du ønsker at se og prøve det, inden du køber det. Det har du mulighed for i vores forretning i Field’s i København. Her kan du se alle vores Gucci ur-modeller og mærke kvaliteten på hvert ur. Du har selvfølgelig også mulighed for at prøve urene på og mærke efter, hvilket Gucci ur, der er det helt rigtige for dig.

Har du spørgsmål eller er du på udkig efter noget helt bestemt, er du altid velkommen til at kontakte os, eller komme ind forbi vores butik.