Georg Jensen

Hos Bonell’s Smykker & Ure har vi et stort udvalg af Georg Jensen smykker. Vi har et udvalg her på vores webshop, men det største udvalg finder du i vores forretning. Georg Jensens historie strækker sig mere end 100 år tilbage, og de repræsenterer en unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design inden for alt fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet. Georg Jensen havde et kunstnerisk talent og en håndværksmæssige dygtighed, som blev grundlaget da han startede virksomheden tilbage i 1904.

Torun

Shop nu

Moonlight Grapes

Shop nu

Magic

Shop nu

Mercy

Shop nu

Daisy

Shop nu

Infinity

Shop nu

Aurora

Shop nu

Dew Drop

Shop nu

Marcia

Shop nu

Möbius

Shop nu

Fusion

Shop nu

Offspring

Shop nu

Halo

Shop nu

Curve

Shop nu

Heart

Shop nu

Savannah

Shop nu

x Stine Goya

Shop nu

Klassiske Georg Jensen smykker

Georg Jensen er en dansk designvirksomhed, hvis historie går helt tilbage til 1904, hvor de blev stiftet og i 1912, hvor de åbnede deres første butik. Dengang producerede de primært smykker og accessories. I dag laver de både smykker, ure og gaveartikler. Er du nysgerrig på at læse mere om Georg Jensens historie, så kan du finde den lige her

Blandt Georg Jensens mange kollektioner finder du noget for enhver smag. Georg Jensen marguerit smykker er blandt andet et af deres mange populære designs. Denne kollektion er lavet i enten sølv eller forgyldt sølv med håndmalet emalje i bladene, og kaldes for Daisy.

Udover smykker så findes der også Georg Jensens Living, som består af forskellige produkter til hjemmet, såsom lysestager, bestik og andre gaveartikler. Alt Georg Jensen Living er lige som deres smykker lavet i høj kvalitet og har et enkelt, elegant design. Georg Jensens Living giver ethvert hjem et moderne udtryk.

Gaven til enhver lejlighed

Alle Georg Jensens kollektioner er helt unikke, klassiske og tidløse. De er oplagte som gaver til enhver lejlighed og særlige anledninger. Ud over de føromtalte marguerit smykker fra Georg Jensen, så er særligt også serien Moonlight Grapes populær. De smukke og ikoniske vindrueklaser er lavet i mange i mange forskellige variationer og kombinationer. Mangler du gaven til en rund fødselsdag, så er det bestemt det værd at tage et kig på denne serie. 

En af de nyeste (i skrivende stund) tilføjelser til deres enorme smykkeunivers er Georg Jensen x Stine Goya – denne kollektion er en nytænkning af den ikoniske Daisy serie, som er skabt i et samarbejde mellem Georg Jensen og Stine Goya. 

Hos Bonells Smykker & Ure er vi Georg Jensen forhandler, og du finder derfor både Georg Jensen Living og smykker fra Georg Jensen i vores forretning og på vores webshop. Du finder alle de lækre varer fra Georg Jensen lige her.

Virksomheden Georg Jensen er stiftet i 1904 af Georg Jensen, dengang under et andet navn. Senere er Georg Jensen blandt andet blevet opkøbt af Royal Copenhagen i 1972.

Georg Arthur Jensen stiftede Georg Jensen tilbage i 1904, og åbnede sin første Georg Jensen butik i 1912 – dengang under navnet Georg Jensens Sølvsmedie A/S.

I dag produceres Georg Jensens produkter primært på deres fabrik i Thailand. Indtil for nyligt har de også haft fabrik med produktion i Hjørring, men dette er nu overtaget af fabrikken i Thailand.