Baume & Mercier

Baume & Mercier

Classima

Shop nu

Baume & Mercier

Clifton

Shop nu

Baume & Mercier

Hampton

Shop nu

Baume & Mercier

Rivera

Shop nu

Køb Baume & Mercier ure hos Bonell’s

Officiel Baume & Mercier forhandler

Baume & Mercier er et eksklusivt urmærke, hvor vi hos Bonell’s Smykker & Ure er den ene ud af de i alt tre officielle forhandlere i Danmark. Så hvis du går og leder efter et sted, hvor du kan få den rette vejledning omkring Baume & Mercier, så kan du trygt komme til os. 

De producerer ure af høj kvalitet og eksklusivitet, og du kan både finde flotte ure til mænd og kvinder. De har både meget maskuline ure til mændene og lidt mere feminine til kvinderne. 

For at understrege den høje kvalitet, har Baume & Mercier, eller Baume et Mercier som det også skrives, modtaget en kvalitetsstempling af deres håndværk kaldet for ‘Poincon de Genéve’. 

Baume & Merciers historie

For at fortælle historien om Baume et Mercier, skal vi helt tilbage til Schweiz i 1830’erne. I Schweiz voksede de to brødre Louis-Victor og Célestin Baume op. Deres fascination af ure var det, der blev startskuddet til det Baume & Mercier, som vi kender det i dag.

De to brødre ville kun producere ure, hvis de ure kunne blive lavet af den allerhøjeste kvalitet. Det skulle med andre ord være ure af ren perfektion, så det ville blive et af de foretrukne mærker blandt de øverste klasser.

Med den tankegang formåede Louis-Victor og Célestin Baume at opbygge et meget succesfuldt urbrand af høj kvalitet. Dette førte til, at de flyttede til London, hvor de fik åbnet en butik, som de kaldte for ‘Baume Brothers’. Den butik og brødrenes eksklusive ure var lige så succesfulde som hjemme i Schweiz.

Med tiden åbnede brødene flere og flere butikker over hele verden, og deres popularitet blev kun større og større. Der var altså mange mennesker, der gerne ville betale prisen for et eksklusivt ur.

Efter at have været i gang i knap 100 år kom forretningsmanden Paul Mercier til, og det blev til en fusion mellem brødrenes efternavn og Pauls efternavn. Det blev starten på det, som vi kender for Baume & Mercier. 

Baume & Mercier – smukke ure til både kvinder og mænd

Som nævnt producerer de både flotte og eksklusive ure til mænd og kvinder. Her hos Bonells forhandler vi deres populære kollektioner, som har gjort Baume et Mercier til det urmærke, som vi kender det i dag.

Vi har eksempelvis de klassiske Baume & Mercier Classima ure, Baume & Mercier Clifton ure, Baume & Mercier Hampton ure og Baume & Mercier Riviera ure. Hvis du ikke vil kigge på en specifik kollektion, kan du også bare se på vores generelle side for Baume & Mercier

Alle de ure som du kan se på vores hjemmeside, har du mulighed for at købe online, men hvis du er mere til at se dit kommende ur fysisk, kan du selvfølgelig også besøge os i vores fysiske butik. Her vil vi stå klar med den bedste vejledning og rådgivning, så du kan vælge det helt rette ur.