Book tid til at prøve vielsesringe og spar 15%

Lad os hjælpe jer med at finde de helt rette vielsesringe

Når I booker tid til at prøve vielsesringe, tilbyder vi -15% på jeres køb af vielsesringe samt gratis gravering. Vi er klar til at rådgive jer, så I finder de helt rigtige ringe. Book jeres tid herunder.

  Vælg dato I ønsker at booke

  Vælg tidspunkt


  Indtast oplysninger herunder, så vi kan kontakte jer med en bekræftelse

  kr. 25.545,00
  kr. 12.275,00
  kr. 14.000,00
  kr. 10.775,00

  Vielsesringe

  Hos Bonell’s Smykker & Ure har vi mange års erfaring med finde de helt rigtige vielsesringe til forlovede brudepar. Vi har et bredt udvalg af både vielsesringe i sølv, vielsesringe guld (rødguld, rosaguld, vielsesringe i hvidguld) og vielsesringe i titanium. I vores fysiske butik har vi et stort udvalg af vielsesringe i mange forskellige stilarter og prisklasser, mens vi her på vores webshop har vi et lille udvalg af vielsesringe. Vores erfaring er, at mange ønsker at se og mærke ringene på, før de tager det vigtige valg om, hvilket vielsesringe sæt, der skal sidde på deres fingre resten af livet. Derfor tilbyder vi konsultationer, hvor vi kan vise jer vielsesringe til kvinder og vielsesringe til mænd i forskellige stilarter og guide jer gennem de mange valgmuligheder.

  Af vielsesringe i titanium har vi et udvalg fra ZeeZen, hvor vi også har mulighed for at imødekomme mindre ændringer, så jeres ringe bliver lige som I ønsker dem. Alle ringe kan både købes som par i vielsesringe sæt eller enkeltvis, hvis I ønsker en vielsesring til mand, der adskiller sig lidt fra den til kvinden.

  Derudover forsøger vi altid at imødekomme specialbestillinger. Skulle vores store udvalg ikke lige falde i jeres smag, eller ønsker I nogle anderledes vielsesringe, kan vi også imødekomme det.

  Savner I inspiration?

  Herunder finder I Nurans vielsesringe kataloger. Husk på at vi har mulighed for at tilpasse ringene, så I kan få lige de ringe I ønsker jer. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis I har set nogen ringe, men ønsker lidt ændringer.