Vielsesringe

Hos Bonell’s har vi et bredt udvalg af vielsesringe i: sølv, guld (rødguld, hvidguld, rosaguld) og titanium. Af titaniumsringe har vi et stort udvalg fra ZeeZen, hvor vi også har mulighed for at imødekomme mindre ændringer, så jeres ringe bliver lige som i ønsker det.
Vi har et stort udvalg af sølv og guld vielsesringe fra Nuran. Vi har både færdige ringe, men hvis disse ikke falder i jeres smag, har i mulighed for at designe jeres ringe helt som i ønsker. I har mulighed for hjemmefra at prøve deres ringdesigner, hvor i kan designe jeres egne ringe.

Kig endelig forbi os i forretningen, og se de forskellige muligheder og sammensatte jeres ringe i fællesskab med os. I har mulighed for at vælge imellem: fire forskellige ringprofiler, seks forskellige bredder fra 3,5mm til 7,00mm, fire forskellige materialer – sølv, 8kt. guld, 14kt. guld eller 18kt. guld, tre guldfarver – rødguld, hvidguld, rosaguld farvet eller et mix af flere, syv forskellige overflader – som kan kombineres, 26 forskellige muligheder for isætning af sten – samt kombinationer heraf, fire forskellige muligheder for bånd og syv forskellige muligheder for flet eller tråd.  Udover disse har vi også et udvalg fra andre smykkebrands, så kig endelig ind forbi og få en uforpligtende snak, samt inspiration til hvor jeres drømme ringe skal se ud. Vi har mange års erfaring i branchen, og bruger vores ekspertise til at rådgive jer ud fra jeres ønsker og drømme. Alle ringe kan både købes som par eller enkeltvis. Derudover forsøger vi altid at imødekomme specialbestillinger.

Vil du vide mere om vores vielsesringe?