Huller i ørerne

Information om huller i ørerne

Når man skal have lavet huller i ørene, er det vigtigt, at man er klar til det, og virkelig ønsker sig det. Hvis øret tillader det, laver vi begge huller på en gang. Blomdahls øreringe er lavet med en speciel lås, som gør, at der er luft til det nylavede hul, da låsen ikke kan trykkes længere ind – det gør helingsprocessen bedre. Låsen sidder fast yderst på stikken og indkapsler derfor denne spidse ende, så den ikke generer, når man ligger på øret. Derudover har vi to længder på øreringene, så vi på den måde kan sikre optimal luft i helingsprocessen uafhængigt af øreflippens tykkelse. Øreringene er derudover lavet en anelse tykkere end almindelige øreringe, hvilket gør, at de nylavede huller ikke beskadiges lige så let, når du skifter øreringene. Hullet har tendens til at krympe en smule, og det tager op til et år før hullerne er endeligt helet, det er derfor vigtigt, at man i denne periode, sørger for at have øreringe i hele tiden.

Huller i ørerne på børn

Hos Bonell’s Smykker & Ure har vi mange års erfaring med at lave huller i ørene på børn. Det er særligt en fordel for børn at vi laver dobbelt, da vi dermed sikre, at de går herfra med et hul i hvert øre. Når begge huller laves på en gang, er det også hurtigere og det føles mere trygt og skånsomt for barnet. Vi har en aldersgrænse på minimum 4 år. 

Tidsbestilling
Vi bruger ikke tidsbestilling for huller i ørene, i skal blot kigge forbi i vores åbningstid. Vi anbefaler dog, hvis i kommer langvejs fra, at ringe til os på dagen og så vi er sikre på, at der er nogle i butikken til at lave hullerne. Du kan fange os på telefon: 32 62 06 45.
Obs: Forældre/værge skal være til stede, hvis du er under 18 år, og det er altid vores medarbejdere, der afgør om piercingen skal laves, vi forbeholder os enhver ret til at sige nej.

Priser på huller i ørerne

Huller i ørene, ét hul

DKK200kr.

Huller i ørene, Par

DKK349kr.

Saltvandsservietter 24 stk.

DKK50kr.

I kan med fordel se denne video, hvor processen for huller i ørene gennemgåes step for step:

Priser på huller i ørerne

Huller i ørene, ét hul

DKK200kr.

Huller i ørene, Par

DKK349kr.

Saltvandsservietter 24 stk.

DKK50kr.

I kan med fordel se denne video, hvor processen for huller i ørene gennemgåes step for step:

Pleje af huller i ørerne

Pleje af huller i ørerne

Du kan her se en video af, hvordan de nylavede huller lettest holdes rene med Blomdahls Aftercare Servietter:

Når dine nye huller er lavet, er det vigtigt at pleje dem rigtigt, vi anbefaler Blomdahls plejeråd som er: 

 1. Rør aldrig ørene med urene hænder.
 2. Rengør dine nylavede huller i ørene (for- og bagside) grundigt både morgen og aften. Lad øreringene sidde i selv ved rengøring.
 3. Anvend flydende sæbe og skyl grundigt med rindende vand når du er i bad eller vasker hår. Tør efter med en ren papirserviet eller vatpind. Vi anbefaler også at rengøre med Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter, som er skånsomme mod din hud. Med disse kan du rengøre mellem øre og smykke/lås. Lad hullerne lufttørre. OBS! Rengør ikke med sprit, alkohol, klorhexidin eller lignende.
 4. Sørg for at der altid er rent, tørt og luftigt omkring de nylavede huller.
 5. Dæk ørene når du anvender hårspray, parfume, sminke, hårfarvningsprodukter m.m.
 6. Vær ekstra forsigtig når du tager tøj over hovedet, så øreringene ikke sidder fast i tøjet.
 7. Hvis du bader i pool, sø eller hav, så rengør med enten flydende uparfumeret sæbe eller Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter efter.
 8. Efter ca. 6 uger (brusk ca. 12 uger) kan du bytte øreringene ud med andre øreringe. Vask hænder og ørene grundigt og skift dem gerne med det samme efter bad/hårvask. Tag fat i smykkedelen på ørets forside. Tag samtidig fat i låsen på ørets bagside med den anden hånd. Vrik herefter låsen i en fast bevægelse frem og tilbage indtil det løsner sig. Tag forsigtigt øreringen ud og sæt rene nye øreringe i.
 9. Det tager op til et år inden hullet er helet fuldstændigt, så vær opmærksom på følgende: Gå ikke uden øreringe da hullet kan krympe og/eller vokse sammen igen. Vær forsigtig når du skifter øreringe. Eftersom den nydannede hud inden i hullet er tynd og skrøbelig, har den let ved at blive beskadiget og der kan derfor let opstå infektion. Rengør derfor altid øreringen og dine hænder inden du skifter øreringe, og fortsæt med at holde hullet rent, tørt og luftigt. Hvis du anvender øreringe med lås, bør låsen ikke trykkes tæt ind mod ørets bagside. Et hul i øret gør huden omkring ekstra sårbar og risikoen for at udvikle kontaktallergi er størst under det første år efter piercingen. Du bør derfor også være ekstra opmærksom i dit valg af øreringe.

Har du behov for mere information?

  Har du behov for mere information?