Huller i ørerne

Information om huller i ørerne

Når man skal have lavet huller i ørene, er det vigtigt, at man er klar til det, og virkelig ønsker sig det. Hvis øret tillader det, laver vi begge huller på en gang. Vi laver huller i ørene med Nordahls Inverness system, som er markedets mest avancerede, skånsomme og sterile løsning. Hullerne laves sikkert, præcist og det er så godt som smertefrit. Vores instrumenter er modsat andre løsninger ikke med fjeder, det betyder, at det er et engangsinstrument med manuelt tryk. Det betyder også, at ørestikken er helt forseglet og beskyttet indtil tidspunktet, hvor den skydes gennem øret. Alle ørestikkerne er derfor helt sterile hvilket reducerer risikoen for infektion markant.

Huller i ørerne på børn

Hos Bonell’s Smykker & Ure har vi mange års erfaring med at lave huller i ørene på børn. Det er særligt en fordel for børn at vi laver dobbelt, da vi dermed sikre, at de går herfra med et hul i hvert øre. Når begge huller laves på en gang, er det også hurtigere og det føles mere trygt og skånsomt for barnet. Vi har en aldersgrænse på minimum 4 år. 

Tidsbestilling
Vi bruger ikke tidsbestilling for huller i ørene, i skal blot kigge forbi i vores åbningstid. Vi anbefaler dog, hvis i kommer langvejs fra, at ringe til os på dagen og så vi er sikre på, at der er nogle i butikken til at lave hullerne. Du kan fange os på telefon: 32 62 06 45.
Obs: Forældre/værge skal være til stede, hvis du er under 18 år, og det er altid vores medarbejdere, der afgør om piercingen skal laves, vi forbeholder os enhver ret til at sige nej.

Herunder kan du se, hvilke øreringe du kan vælge. Der tages forbehold for udsolgte modeller.

Priser på huller i ørerne

Huller i ørerne, ét hul

200kr.


Huller i ørerne, par

349kr.


Inverness Ear Care

50kr.

Køb her

Pleje af dine nye huller i ørerne

Helingstid

Øreringe i øreflippen: 6 uger
Øreringe i brusk: 12 uger

Det er vigtigt at huske, at øreringen ikke må fjernes under helingsperioden.

Efter helingsperioden

Det er vigtigt, at du ikke går uden øreringe det første år, efter hullerne er lavet. Det vil forhindre hullerne i at krympe eller lukke sig helt til.

Inverness Ear Care

Inverness Ear Care er specielt udviklet til at sikre den bedste og mest effektive efterbehandling af nye huller i ørerne. I tilfælde af at du ikke har købt Inverness Ear Care, så kan Isopropyl Alcohol eller Klorhexidin anvendes, disse kan dog resultere i irritation, svie og/eller udtørring af huden. Inverness Ear Care kan købes i vores forretning eller her.

Rens af dine nylavede huller i ørerne

  1. Vask altid hænder med sæbe for du rører ved ørerne / øreringene.
  2. Drej forsigtigt øreringene lidt, to gange dagligt, så du undgår, at de vokser sig fast til øret. 
  3. Rens for- og bagside af hullerne i ørerne to gange dagligt med Inverness Ear Care på en vatpind. Dette vil forhindre formering af bakterier og det fremskynder helingsprocessen.
  4. Sørg for at der altid er rent, tørt og luft omkring de nye huller i ørerne. Specielt efter svømning og træning. Skyl ørerne grundigt med vand efter hårvask med sæbe. Dæk ørerne til når du bruger sprayparfume, hårlak og hårfarve. Hold håret væk fra ørerne, når muligt, indtil helingsprocessen er færdig.