Montblanc

Montblanc

Automatic

Shop nu

Montblanc

Quartz

Shop nu

Montblanc

Manually Wound

Shop nu

Se mere fra Montblanc

Ny
Ny
Ny

Køb Montblanc ure hos Bonell’s

Officiel Montblanc forhandler

Hos Bonell’s Smykker & Ure forhandler vi både skriveredskaber, ure, manchetknapper, bælter, punge og nøgleringe fra Montblanc. Vi holder os løbende opdateret i forhold til nyheder og unikke varer, og dermed opdaterer vi også vores lager løbende. Vi forsøger altid at have et bredt udvalg til enhver smag. Du har mulighed for at se vores udvalg af Montblanc ure, samt købe en del af modellerne gennem vores webshop. Vi rådgiver dig altid i dit valg af det helt rette ur, til dig selv eller en du har kært. Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi i butikken – vi er klar til at hjælpe dig!

Montblanc’s urproduktion begyndte for mere end 160år siden – mere præcist i 1858, hvor Charles-Yvan Robert grundlagde et urværksted i Saint-Imier dalen, og herved startede Minerva-æraen. I dag er Minerva hjemsted for Montblanc’s urproduktion i Villeret, hvor urmagerne med stolthed, passion og sjæl skaber hvert ur.
Rejsen fra det første skridt i produktionen af deres produkter er betagende – hvert et trin udføres med hjerte og sjæl af deres mesterhåndværkere.
Montblanc skriveredskabers historie starter tilbage i 1924 da Meisterstück-vulkanpennen blev til. Det ikoniske skriveredskab har det fineste europæiske håndværk sikret sig en kultstatus. Siden da er mange flere storslåede skriveredskaber kommet til. De siges så fint at deres skriveredskaber ”record the moments of your life” og deres ure ”aid you in keeping track of them”.

I 1880’erne begyndte de at specialiserer sig i lommeure, som kunne optrækkes med via en krone, og her var de blandt de første, hvilket også ligger til grund for Minvera’s succes.
I begyndelsen af det 20. århundrede begyndte de at udvikle monopusher kronografer, og her blev de kendt for deres nøjagtige kronometri og de blev førende specialister inden for fremstilling af professionelle ure og stopure. Rejsen fortsatte derfra og i dag forsætter Montblanc-ure rejsen efter den 160-årige Minerva arv.

Spirit of Classic Watchmaking
Montblanc ikoniske Star kollektion hylder Minerva arven, som dateres tilbage til 1858. Kollektionen har et klassisk finish, samt et sofistikeret design komplimenteret med Montblancs kerneværdier.

I ånden af klassisk urfremstilling skiller kronerne sig ud med deres genkendelige løgform og Montblanc-emblemet. Skiverne prydes af arabiske tal, hvis form og størrelse er blevet redesignet og forfinet. Derudover prydes urskiven af ​​det ikoniske eksploderende stjerne guilloché-mønster, samt andre æstetiske detaljer, som blandt andet et unikt jernbanespilsspor og en smuk filet sauté guilloché, der løber rundt om urskiven.

Spirit of Racing
Ligeså hylder Montblanc TimeWalker kollektionen Minervas 160-årige arv. Dette gøres ved at vende tilbage til det tidlige 20. århundrede og motorsporten med ure som har høj ydeevne. Da vinderne bestemmes af de smalleste margener og med høj hastighed, var der stort behov for ure, som kunne måle selv de mindste intervaller. I det tidlige 20. århundrende var Minvera førende specialister inden for fremstilling af instrumenter af høj kvalitet til måling af korte tidsintervaller med bemærkelsesværdig præcision. TimeWalker kollektionen trækker tråde tilbage hertil, og kombinerer vintage-tema stil med performance, innovation, stor læselighed og robusthed. Alle Montblanc TimeWalker ure har Minerva pilen enten på visere eller i urværket, hvilket er en hyldest til Minerva-arven.

Spirit of Mountain Exploration
Montblanc 1858 er inspireret af udforskningen af bjerge, og er en genfortolkning af Minerva lommeure og kronografer fra 1920’erne og 30’erne, som var beregnet til militæret og bjergbestigere, med egenskaber som stor nøjagtighed, læsbarhed og robusthed til brug under ekstreme forhold. De nye Montblanc 1858 ure fremkalder denne ånd, men med et moderne udtryk. De besidder en karakteristisk æstetik, innovative funktioner, en blanding af materialer, som eksempelvis en speciel legering af bronze og et valg af forskellige kassestørrelser. De har satin polerede urkasser med smalle poleret horn, som understreger deres form, samt detaljer som den riflede krone. Urskiverne har slående farvekontraster og selvlysende katedralformede visere med et “cloisonné”-design, arabiske tal belagt med SuperLumiNova, jernbaneminutterspor og det originale Montblanc-logo fra 1930 med dets historiske skrifttype og emblem af Montblanc-bjerget.

Fælles for alle er Montblanc Test 500
Når alle delene er sammensat udføres en testprocedure kaldet: Montblanc Laboratory Test 500. Denne test tester til største præcision og absolut perfektion. Uret gennemgår en række forskellige kontroller over en periode på 500 timer. Herunder daglig slid, vandbestandighed, adskillige indstillinger og genindstillinger, forskellige klimatiske forhold samt en kontrol af alle deres specifikke funktioner. Dette garanterer funktionaliteten af ​​selv de mest tekniske og komplekse funktioner. Uret frigives først når Montblanc i Le Locle er overbevist om, at uret opretholder Montblancs strenge kvalitetsstandarder. Hvert ur, der passerer Montblanc Laboratory Test 500, udstedes med et individuelt testcertifikat, som indikerer at det lever op til Montblancs strikse og høje kvalitetsstandarder.