Perrelet

Perrelet

Weekend

Shop nu

Perrelet

First Class

Shop nu

Perrelet

Turbine

Shop nu

Perrelet

Special & Limited

Shop nu

Perrelet

Lab Peripheral

Shop nu

Køb Perrelet ure hos Bonell’s

Officiel Perrelet forhandler

Hos Bonell’s Smykker & Ure forhandler vi ure fra Perrelet, og er i skrivende stund den eneste officielle forhandler på Sjælland. Vi holder os løbende opdateret i forhold til nyheder og unikke varer, og dermed opdaterer vi også vores lager løbende. Vi forsøger altid at have et bredt udvalg til enhver smag. Du har mulighed for at se vores udvalg af Perrelet ure, samt købe en del af modellerne gennem vores webshop. Vi rådgiver dig altid i dit valg af det helt rette ur, til dig selv eller en du har kært. Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi butikken – vi er klar til at hjælpe dig!

Perrelets historie går næsten 250 år tilbage i tiden og det har siden begyndelsen handlet om innovation inden for feltet. Brandet er grundlagt og skabt af Abraham-Louis Perrelet, samt af hans efterfølgere, som blandt andet Louis Frédéric Perrelet, og en af deres visioner er i dag at opretholde urmager-arven fra disse legendariske grundlæggere. 

Skaberen af Perrelet er som nævnt Abraham-Louis Perrelet, han var født i 1729 og har siden sine teenageår været fascineret af urmager verdenen. Perrelet fik sin start i 1777, hvor Abraham-Louis Perrelet udviklede en revolutionerende opfindelse – nemlig et ur med automatisk optræk. Louis-Frédéric Perrelet var født i 1781 og havde arvet sin bedstefars talent for urmageri. I 1823 designede Louis-Frédéric Perrelet de såkaldte “intelligent watches”, som er et astronomisk ur designet tilbage i 1815, og præsenteret på en udstilling i Paris i 1823, hvorefter han blev urmager for tre franske konger. Han modtager i 1834 et æresbevis kaldet: Knight of the Legion of Honor, for hans store urmager talent.

I 1995 udvikler House of Perrelet den første såkaldte dobbeltrotor kaliber. I 2009 præsenterer Perrelet deres symbolske Turbine modeller. Der er inspireret af “dobbeltrotor” systemet, hvor bevægelse omdanner den oscillerende vægt på skivesiden til en propel, som giver et slående indtryk med sin ekstreme rotationshastighed. Turbinen åbner således døren til kunstneriske kreationer, der både er unikke og autentiske. Perrelet har siden hen præsenteret flere forskellige under-kollektioner under Turbine blandt andet: Pilot. I 2015 fejrede Perrelet 20 års jubilæum for deres dobbeltrotor koncept med en First Class Double Rotor Skeleton kollektion, og i 2019 kom Turbine EVO til i anledning af Turbines 10 års jubilæum – og for første gang er hele værket COSC-certificeret, hvilket vidner om høj præcision. 

Alle Perrelets ure er automatiske og optrækkes ved bevægelse. Dette har været gældende i mere end 200 år og er en hyldest til Abraham-Louis Perrelet og hans opfindelse tilbage i 1777. Brandet opretholder trofast urmager-arven fra deres legendariske grundlægger, hvilket udtrykkes gennem den intense passion for horologi. 

Er du interesseret i at høre mere om Perrelet? Så kig ind forbi butikken og oplev de mange fantastiske ure!