Sælg guld & sølv hos Bonell’s

Hos Bonell’s Smykker & Ure opkøber vi gammelt guld og sølv. Du har derfor mulighed for at kigge forbi vores butik i Fields med dit gamle guld og sølv, og gøre en god handel.

Sådan sælger du gammelt guld og sølv

Henvend dig i vores butik i Field’s, Arne Jacobsens Allé 12, 2300 Kbh S. Vi opkøber guld og sølv til aktuelle dagspriser, og yder altid professionel rådgivning i den forbindelse.

Når vi opkøber guld og sølv kan du vælge at købe nye varer for beløbet eller modtage det på et tilgodebevis, som gælder i tre år fra udstedesdato. 

Find butik & åbningstider

Særlig gode priser ved salg af guld og sølv

Du vælge at købe nye varer for beløbet eller modtage det på et tilgodebevis, som gælder i tre år fra udstedesdato. Herunder finder du priser pr. gram ved at bruge sølv og guld i bytte.

Lødighed Pris pr. gram
8 kt. guld 148 kr.
14 kt. guld 275 kr.
18 kt. guld 359 kr.
21 kt. guld 422 kr.
24 kt. guld 485 kr.
925 Sterling sølv 4 kr.
830 Tretårnet sølv 3,50 kr.

Forklaring af stempler 

Guld og sølv smykker er forsynet med stempler, et navnestempel som fortæller, hvor smykket er fra og et lødighedsstempel, som angiver lødigheden på materialet. Herunder finder du en oversigt.

Stempel Lødighed
24 kt. guld 999
22 kt. guld 916
18 kt. guld 750
14 kt. guld 585
8 kt. guld 333
Sterling sølv 925
Tretårnet sølv 830

Værdiansættelse af guld og sølv

Når vi skal give dig en pris på dit gamle guld eller sølv, så skal vi først fastsætte værdien. Det gør vi ved at tjekke lødigheden. Det kan vi ofte klarlægge ud fra stemplingen i metallet. Stempel med lødighed og navnestemplet er lovkrav i Danmark. Lødigheden angiver hvor mange tusindedele finguld eller finsølv, som metallet indeholder. 

I nogle tilfælde kan vi ikke fastsatte lødigheden ud fra stemplet, og i sådanne tilfælde vil det være nødvendigt at syreteste metallet. Syretesten koster fra 100 kr. og kan som regel laves inden for en halv time, dog skal man være opmærksom på, at der vil komme et lille mærke fra testen i metallet.

Medbring billedelegitimation og sygesikring 

Når du skal sælge guld eller sølv hos os, er det vigtigt, at du medbringer gyldigt billedelegitimation og dit sygesikringsbevis.