Sælg guld & sølv hos Bonell’s

Hos Bonell’s Smykker & Ure opkøber vi gammelt guld og sølv. Du har derfor mulighed for at kigge forbi vores butik i Fields med dit gamle guld og sølv, og gøre en god handel.

Sådan sælger du gammelt guld og sølv

Henvend dig i vores butik i Fields på plan 1, Arne Jacobsens Allé 12, 2300 Kbh S. Vi opkøber guld og sølv til aktuelle dagspriser, og yder altid professionel rådgivning i den forbindelse.

Vi tilbyder en ekstra god pris, hvis du vælger at købe nye smykker eller ure for pengene. 

Hvis du har lyst til at købe nye varer for de penge, som dit guld eller sølv er værd, så giver vi dig en særlig god pris. Derfor kan det sagtens betale sig at se efter, om der er noget nyt, som du kunne tænke dig. Hvis du ikke ønsker at bruge hele beløbet, kan vi lave et tilgodebevis på det resterende, som du kan bruge inden for tre år i butikken.

Særlig gode priser ved salg af guld og sølv ved køb af nye varer

LødighedPris pr. gram
8 kt. guld148 kr.
14 kt. guld275 kr.
18 kt. guld359 kr.
21 kt. guld422 kr.
24 kt. guld485 kr.
925 Sterling sølv4 kr.
830 Tretårnet sølv3,50 kr.

Værdiansættelse af guld og sølv

Når vi skal give dig en pris på dit gamle guld eller sølv, så skal vi først fastsætte værdien. Det gør vi ved at tjekke lødigheden. Det kan vi ofte klarlægge ud fra stemplingen i metallet. Stempel med lødighed og navnestemplet er lovkrav i Danmark. Lødigheden angiver hvor mange tusindedele finguld eller finsølv, som metallet indeholder. 

I nogle tilfælde kan vi ikke fastsatte lødigheden ud fra stemplet, og i sådanne tilfælde vil det være nødvendigt at syreteste metallet. Syretesten koster fra 100 kr. og kan som regel laves inden for en halv time, dog skal man være opmærksom på, at der vil komme et lille mærke fra testen i metallet.

Forklaring af stempler 

Guld og sølv smykker er forsynet med stempler, et navnestempel som fortæller, hvor smykket er fra og et lødighedsstempel, som angiver lødigheden på materialet.

StempelLødighed
24 kt. guld999
22 kt. guld916
18 kt. guld750
14 kt. guld585
8 kt. guld333
Sterling sølv925
Tretårnet sølv830

 

Medbring billedelegitimation og sygesikring 

Når du skal sælge guld eller sølv hos os, er det vigtigt, at du medbringer gyldigt billedelegitimation og dit sygesikringsbevis. 

Vil du vide mere om salg af guld og sølv?