Oris

Oris

Aquis

Shop nu

Oris

Divers

Shop nu

Oris

Big Crown

Shop nu

Oris

Propilot X

Shop nu

Oris

Artelier

Shop nu

Køb Oris ure hos Bonell’s

Officiel Oris forhandler

Luksuriøse mekaniske Oris ure
Siden 1904 har Oris produceret luksuriøse, mekaniske ure i allerhøjeste kvalitet. Oris er et schweizisk urmærke, der leverer udsøgt håndværk og kun laver mekaniske ure. Alle Oris ure er Swiss Made, som er beskyttet ved lov og fungerer som en garanti for kvalitet. Alle Oris ure er således kvalitetskontrolleret til de højeste standarder gennem hele fremstillingsprocessen. Oris tilbyder således ure i smukke og stilfulde designs med innovative funktioner.

Oris’ ekstraordinært stort fokus på høj kvalitet, funktionalitet og innovation, som er noget af det, der i høj grad har været med til at skabe deres succes på verdensplan. Oris betragtes derfor af ur-entusiaster som et eksklusivt mærke, der fremstiller højkvalitative mekaniske ure til overraskende gode priser.

I udformningen af deres designs har Oris en klar vision om at alt, der tilføjes uret, skal have en reel funktion. Derfor fremstiller de ure med karakteristisk rene designs uden unødig pynt og med stort fokus på funktionalitet.

Oris begyndte at lave piloture i allerede 1910’erne og har været pioner inden for området lige siden. The Big Crown, et af Oris’ signaturdesigns, blev introduceret i 1938 og er stadig et af de mest populære ure fra Oris.

Aquis-kollektionen består af ​​dykkerure, der tilbyder funktionalitet på en innovativ måde gennem en kombination af velovervejet design, højtydende materialer og funktioner, der passer til formålet.

Et af Oris’ nyere ikoniske ure er Propilot X. Et titanium-ur med et råt look suppleret med den velkendte ProPilot-ramme.

Har du spørgsmål, eller er du på udkig efter noget helt bestemt, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme ind forbi vores forretning.