Beslutningen – skal dit barn have huller i ørene?

For mange forældre vil der komme en dag, hvor dit barn ønsker sig at få huller i ørene. Måske tænker du ’super, lad os komme afsted’ – måske er du lidt mere forbeholden; er det bare en fiks idé, mener h*n det nu også, hvad kan der opstå af problemer… Det er en stor beslutning at få huller i ørene, da det jo er mere eller mindre for resten af livet. Det er derfor vigtigt, at DU som forældre/værge er afklaret med beslutningen på dit barns vegne. Derefter kan du afsøge motivationen og ønsket hos dit barn for at få lavet huller i ørerne. Her belyser vi, hvad I skal være forberedt på, hvis turen går til Bonell’s Smykker & Ure, for at få lavet huller i ørene på dit barn.  

Gør dit barn klar til huller i ørene

Hos Bonell’s Smykker & Ure har vi lang og god erfaring med at lave huller i ørene på børn. Dog skal det siges, at når det drejer sig om huller i ørerne på børn har vi regler om, at barnet skal være minimum 4 år. Det er vigtigt for os, at oplevelsen er tryg og så rar som muligt for dit barn. Det er derfor vores medarbejdere, der vurderer om piercingen kan gennemføres og vi siger nej, hvis vi ikke finder situationen tryg eller barnet klar. For at undgå dette er det en god ide at forberede dit barn på, hvad der skal ske. Det er jo svært at forberede sig på, hvor voldsomt barnet opfatter smerten, men hos Bonell’s Smykker & Ure, kan vi lave begge huller på samme tid. På den måde er det hurtigt overstået, og vi undgår, at barnet fortryder midt i processen. Det ville være så ærgerligt, hvis dit barn går ud af butikken med kun én smuk ørering, hvis meningen var to. Vi er meget opmærksomme på huller i ørerne placering. Det er vigtigt, at de sidder harmonisk og lige, så også øreringene kommer til at sidde og hænge lige.

Hvor hurtigt gror huller i ørerne sammen?

Når dit barn stolt går ud i verden med sine nye smukke øreringe, skal du hjælpe barnet til den bedste helingsproces. Det er vigtigt at hullerne holdes rene og fri for bakterier. Du kan huske dit barn på, at h*n ikke må gå og tage sig til ørene (med beskidte fingre). Det kan måske være svært, når det er nyt og spændende. Helingstiden er ca. 6-8 uger, hvis hullerne sidder i øreflippen. I denne periode må I ikke tage de indskudte øreringe ud, for kroppen er jo en smart størrelse, der i så fald bare vil lukke hullerne igen. Efter de 6 uger, må I skifte øreringe, men det er stadig vigtigt at dit barn har øreringe i hullerne hele det første år, efter hullerne er blevet lavet.

Huller i ørerne København

Vi står klar til at tage imod jer og ønsker at gøre det til en dejlig oplevelse at få huller i ørerne, børn og voksne er velkomne. Er du nysgerrig på hvad huller i ørerne prisen er, så læs mere om priser og generel info her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *