Huller i ørene på børn

Som forældre kan det være, at I har taget beslutningen om jeres barn skal have huller i ørene eller ej. For nogen er det en svær beslutning, imens det for andre ligger lige til højrebenet. Hos Bonells har vi nogle retningslinjer og forbehold for huller i ørene på børn. Jeres barn skal minimum være 4 år for at få lavet huller i ørene hos os. Er jeres barn under 18, så skal der være en forældre eller anden værge med på dagen, hvor hullerne skal laves. Derudover skal det være barnets eget ønske og ikke forældrenes. 


I kan finde priser på huller i ørene til børn lige her. Vi tager 200 kroner for ét hul og 300 kroner for to huller. Når I har besluttet jer for, at dagen er kommet, behøver I ikke at bestille tid hos os. I kan bare dukke op i vores åbningstider, og så vil vi være klar til at lave huller i ørene på jeres barn. Dog kan i med fordel ringe ind på dagen, så vi er sikre på, at der er en ansat på arbejde, som kan lave huller i ørene. Vores altid professionelle personale står klar til at hjælpe jer og gøre det til en behagelig oplevelse for både jer og jeres barn. Vi bruger helt sterile produkter, og så anbefaler vi, at vores kunder tilkøber Inverness Ear Care til at give de nye huller i ørene de bedste vilkår for at hele korrekt uden betændelse.

Sådan fungerer det, når vi skal lave huller i ørene på børn

Det hele fungerer på den måde, at I kommer ind i butikken med jeres barn, der gerne vil have lavet huller i ørene. Så snakker I med en af vores kompetente medarbejdere, der tager et kig på de ører, der skal have skudt hullerne i. Vores medarbejdere har altid mulighed for at afvise, at hullerne i ørene skal laves. Når I er nået til enighed om, hvorvidt der stadig skal laves huller i ørene, vil barnet blive placeret på en stol. 

Når vi skal lave huller i ørene på børn, piercer vi begge huller på én gang. Det synes de fleste børn godt om, for så er det hele overstået på én gang. Undervejs i hele processen går vi op i, at børnene er trygge ved det hele. Ofte oplever vi, at børnene godt kan være ret nervøse, så vi prøver så vidt muligt at forklare dem hele processen stille og rolig, så de ikke bliver skræmt.

Når hullerne er skudt i, vil I blive informeret omkring, hvordan I bedst muligt plejer de nye huller i ørene. Vores råd indebærer helt almindelig god hygiejne, så barnet må helst ikke røre ved ørerne, uden at de har vasket deres hænder. Med det sagt er det vigtigt, at barnet eller en voksen lige roterer lidt i øreringene, så de ikke vokser fast til øret. I den første tid, er det desuden vigtigt at rense med Inverness Ear Care morgen og aften. Det forhindrer, at der sætter sig bakterier, og så er det med til at fremskynde helingsprocessen.

Hvornår må børn få huller i ørene?

Det er lidt forskelligt fra butik til butik, om butikken gerne vil lave huller i ørene på børn under 4 år. De fleste butikker har en grænse og laver ikke huller i ørene på børn under 4 år. Der er også nogle steder, hvor de ikke vil lave det, hvis barnet ikke er fyldt 7 år. Vores erfaring hos Bonells gør, at vi gerne vil lave det på børn, hvis blot de er fyldt 4 år, og vi vurderer, at det er en god ide.

Hvad koster det at få huller i ørene?

Hos os koster det 200 kroner at få lavet ét hul i øret, og så koster det 300 kroner at få lavet to huller på én gang.

Valg af øreringe til børn

Når jeres barn skal have lavet huller i ørene, skal barnet vælge de øreringe, der skal skydes ind i hullet. Det er de øreringe, som skal sidde indtil, at hullet er helet godt sammen, og man kan begynde at bruge andre øreringe. I kan se alle vores børnesmykker eller i vores butik. De øreringe der skal skydes i med det samme, kan I se udvalget af i butikken, i har også mulighed for at se de modeller vi plejer at have på lager her.

Det er en god ide, at forældrene er med inde over at vælge de rette øreringe til børn. Det kan være en god ide, at børnene har nogle øreringe, der fungerer godt til hverdag. Man skal jo huske, at der altid vil være en risiko for, at noget vil kunne hænge fast i øreringe. Derfor kan det være en god ide at have nogle helt simple ørestikkere på til hverdag, og så kan man til fest vælge nogen, der har lidt flere former.

Vi har også andre øreringe til de børn, der måske er lidt ældre og ikke lige synes om nogle af de klassiske børnesmykker. Det er muligt at se vores udvalg af øreringe her, og så har vi også altid et stort og flot udvalg i vores butik. Dem kan I se på, når I alligevel kommer forbi for at få lavet huller i ørene. Det er altid lækkert at se øreringe i virkeligheden, og børn er særligt vilde med det!

Hvis I har nogle spørgsmål angående huller i ørene til børn, kan I altid ringe til os, skrive en mail eller komme forbi butikken. Så står vi klar til at hjælpe jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *