Bliv klogere på Longines ure

Kender du til det Schweiziske urmærke Longines? Hvis ikke så skal du helt sikkert læse med her. Longines producerer unikke ure af høj kvalitet i mange forskellige stilarter! 

Historien om Longines

Longines historie starter tilbage i 1832, hvor det blev grundlagt i Saint-Imier i Schweiz. Derfor kan man roligt sige, at de har været i branchen i rigtig mange år. I dag er Longines ejet af Swatch Group, som blandt andet producerer, distribuerer og sælger ure. Gennem årene har Longines været til stede både i luftfartsindustrien og i timingen af sportsbegivenheder. Det var blandt andet Longines, der fik indført den første timing-mekanisme automatisk udløst af en elektrisk ledning. De har sidenhen været udpeget som officiel tidtager og partner af flere internationale forbund og til prestigefyldte sportsbegivenheder i hele verdenen. 

Hvilket ur skal jeg vælge?

Måske sidder du med overvejelser om: Hvilket ur skal jeg købe? og det kan vi sagtens forstå, at du kan være i tvivl om. Det kommer først og fremmest an på, hvad du søger ved et ur? Er der nogle bestemt krav eller kriterer, som det skal opfylde? Hvilken stil kan du lide? Vi vil nu give dig et kort indblik i disse to mærker – Longines vs Certina, i håb om at det kan hjælpe dig videre i processen. Hos begge brands får du Schweiziske urværker, ridsefaste safirglas, valgmuligheden mellem quartz og automatik, samt muligheden for at finde et dykkerur. Begge ure har derfor et rigtig godt udgangspunkt for kvalitet. De differentierer sig naturligvis i deres forskellige kollektioner og udtryk. 

Kigger vi lidt på Longines ure priser sammenlignet med Certina, så finder du Longines i en lidt højere prisklasse, hvor det er muligt at finde Certina ure fra en lavere startpris – igen afhænger det af, hvilke kvaliteter du ønsker, dit ur skal have. I valget af det rette ur synes vi, at det er en stor fordel at prøve uret på hånden først, derfor anbefaler vi altid at tage et kig forbi vores forretning, så du har mulighed for at se og opleve de forskellige ure. 

Når det rette ur er købt

Når du har fundet det rette ur for dig, kan der være ting du er i tvivl om. Særligt hvis du ikke er vant til at gå med ur. For det første er det en tilvænning og efter en kort periode, vil du opleve, at det bliver en del af dig, og det føles pludselig underligt ikke at have det på. 

Vi bliver ind imellem spurgt: Hvilken arm har man ur på? Og ja det bestemmer man naturligvis helt selv. Dog er det mest udbredte at have ur på venstre hånd, og derfor er mange ure også designet med det for øje. Hvis du har købt et ur med lænke, tænker du måske: Hvad koster det at få taget led af ur? Når du køber et ur hos os, er det en service, der følger med – ganske gratis. Hvis du køber et ur et andet sted, og de ikke har mulighed for at tilpasse det for dig, så kan vi som udgangspunkt sagtens hjælpe dig alligevel, her starter prisen fra 200kr. 

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på Longines og er klar til at gå op opdagelse i deres mange modeller – du finder både de sporty modeller og de klassiske. Hvis du har lyst til at prøve dem i virkeligheden, så tøv ikke med at slå et smut forbi vores forretning i stueplan i Fields på Amager. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *