Om Bonell's

Ur reparationer

Batteriskift, udskiftning af stifter samt afkortning af ure kan vi oftest klare med det samme. De fleste dage er det også muligt at få trykprøvet dit ur mens du venter. Andre reparationer vurderes ud fra det enkelte ur og mærke, så vi er sikker på at reparation lever op til de kvalitets krav det skal. Reparationstiden kan variere alt efter leveringstid på eventuelle reservedele og travlhed på værksted. Ved indlevering af uret bliver du oplyst en forventet reparationstid.

Smykkereparationer

Vi kan hjælpe dig, hvis dit smykke er gået i stykker eller skal laves om. Her er det igen meget individuelt fra smykke til smykke, hvad der kan lade sig gøre, hvor lang tid det tager og hvad det koster. Oftest bliver det vurderet ud fra det enkelte smykke. Så kig forbi os, så kan vi kigge på det og vurdere hvad der er muligt og hvad det vil koste.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål ang. reparationer, enten på telefon eller email. Du har mulighed for at kontakte vores urmager direkte på: urmager@bonells.dk.


Bonell's Smykker & Ure Fields

Ring til os på 32 62 06 45

Send os en mail på fields@bonells.dk

Arne Jacobsens Allé 12, butik 201, 2300 København

Facebook
© 2019 Bonell's. All Rights Reserved.