Piercinger

Hos Bonell’s Smykker & Ure laver vi huller i øre og næse i samarbejde med firmaet Blomdahl. Blomdahl har i sammenråd med hudlæger udarbejdet medicinske piercinger, som skaber den største sikkerhed for dig. Piercingerne er i enten medicinsk plast eller medicinsk titaninum, hvilket gør at risikoen for allergiske reaktioner er så minimal som overhoved mulig. Selv for personer der er i forvejen lider af fx nikkelallergi, kan begge materialer bruges. Alle piercinger ankommer i sterile pakker og kommer på intet tidspunkt i kontakt med andre end dig. Det er vores medarbejder der afgør om piercingen skal laves, vi forbeholder os en hver ret til at sige nej.

Huller i ørene

Når man skal have lavet huller i ørene er det vigtigt at man er klar til det, og virkelig ønsker sig det. Hvis øret tillader det, laver vi begge huller på en gang. Dette er specielt en fordel for børn, da man er sikker på de går herfra med et hul i hvert øre. Det går hurtigere og føles mere trygt og skånsomt for barnet. Aldersgrænse – minimum 4 år.(forældre/værge skal være tilstede hvis du er under 18år).

Plejeråd

Som udgangspunkt må øreringene ikke tages ud de første 6 uger, herefter må de gerne skiftes. De skal senest være skiftet efter 6 måneder. Øreringene skal renses 1-2 gange dagligt med vand og uparfumeret sæbe eller saltvandservietter. Sørg for at øreringene holdes tørre og de ikke bliver rørt med beskidte fingre. Det første år vokser hullet hurtigere sammen så der anbefales, at man har øreringe i hele tiden. Saltvandsservietter kan købes hos os.

Priser

Næsepiercing - 350kr.
Huller i ørene, ét hul – 175kr. et par – 299kr.
Saltvandsservietter 24 stk. - 50kr.


blomdahl
blomdahl
blomdahl
blomdahl

Bonell's Smykker & Ure Fields

Ring til os på 32 62 06 45

Send os en mail på fields@bonells.dk

Arne Jacobsens Allé 12, butik 201, 2300 København

Facebook
© 2019 Bonell's. All Rights Reserved.